8.8.2023. 9:21
0
Preminuo Bryan Randall, dugogodišnji partner Sandre Bullock
FOTO: Instagram
Dugogodišnji partner Sandre Bullock, Bryan Randall, preminuo je u 57. godini nakon privatne trogodišnje borbe sa ALS-om, potvrđeno je.

Holivudska glumica prvi put je upoznala Bryana - modela koji je postao fotograf - 2015. godine, nakon što je fotografisao rođendan njenog sina Louisa, prenosi Daily Mail. Došlo je to pet godina nakon njenog neurednog razvoda od Džesija Džejmsa Jesse Jamesa.

Na njihovom posljednjem zajedničkom javnom viđenju, u julu 2020., bivša manekenka je uslikana kako gleda u svoju ljubav dok su dolazili na intimno okupljanje u Studio City sa njeno dvoje djece.

- Sa velikom tugom dijelimo da je 5. avgusta Bryan Randall preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om - podijelila je njegova porodica za PEOPLE.

Bryan je rano odlučio da svoje putovanje s ALS-om zadrži privatnim, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev, dodaje se.

Inače, ALS ili amiotrofična lateralna skleroza je progresivna neurodegenerativna bolest koja pogađa nervne ćelije u mozgu i kičmenoj moždini.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.