13.8.2023. 10:24
0
Pique izgubio živce u madridskom klubu zbog Shakire: Vi ste niko i ništa
FOTO: Printscreen
Gerard Pique je na terenu bio veliki šampion, ali je zbog njegove sada već bivše supruge Shakire postao jedna od najomraženijih osoba u Španiji.

Bivši defanzivac Barcelone i reprezentacije Španije našao se u jednom madridskom klubu kako bi rekao nekoliko riječi o završetku “Kings League”. Pique je izašao na binu, ali je bilo očito da mu posjetioci kluba ne žele dozvoliti da govori, te su njegovo izlaganje prekinuli povicima imena njegove bivše partnerice, kolumbijske pjevačice Shakire, prenosi N1.

Povici su bili očita provokacija na račun bivšeg fudbalera, koji je Shakiri bio nevjeran, a rivalitet između Madriđana i Katalonaca sigurno je bio faktor za početak provokacija.

Očigledno pripiti Pique je nakon toga odlučio da se okrene protiv publike.

“Tišina. Tišina!” vikala je uzalud bivša zvijezda Barcelone, a potom nastavila, “Šta želite? Šta hoćete? Ja sam svjetski prvak, a vi ste niko i ništa”.

Da stvar bude gora, nakon Piquea na scenu je izašao i legendarni Iker Casillac, bivši golman Real Madrida i nekada jedan od najvećih rivala Gerarda Piquea. Kako bi se našalio, a vjerovatno i kao malu provokaciju, od DJ-ja u klubu je zatražio da se pusti Shakirin hit “Waka waka”, što je oduševilo sve prisutne.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovdje.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.