18.8.2023. 14:06
0
Utopila se kćerka poznatog pjevača
Maria Fernanda Robles (21), pokćerka poznatog meksičkog pjevača Luisa Angela, utopila se u ljetovalištu Mazatlan tokom noćnog kupanja s grupom prijatelja.

Pozvali hitnu pomoć

Utopila se u okeanu oko 4.40 ujutro 14. avgusta. Lokalni mediji pišu da je njen prijatelj također vodio bitku s valovima, ali je spašen, dok Mariju nisu mogli pronaći. Jutro poslije prijatelji su vidjeli tijelo žrtve kako pliva na obali te su pozvali hitnu pomoć. Izvještaji govore da je María bila pod utjecajem alkohola.

Tužnu vijest potvrdio je Luis Angel.

- Moram objaviti odlazak moje kćerke Marije Fernande. To je najveća bol koju čovjek može osjetiti. Cijenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumijevanje ove boli koju osjećam i cijenim vašu empatiju - napisao je i zamolio za privatnost.

Usvojeno dijete

Njena majka Mari Kruz Robles rodila je Mariju prije nego što je upoznala pjevača. Luis je usvojio Mariju i odgojio je kao vlastitu kćerku. Prije razvoda pjevač je s Mari Kruz dobio još dvoje djece, Angelu (19) i Luisa (13).


(Admir O.)

 
Nesreca
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.