25.9.2023. 20:24
0
Brad Pitt otkrio ko su za njega dva najzgodnija muškarca
Brad Pitt je san skoro svake žene i slobodno se može reći da je i dalje na samom vrhu najzgodnijih glumaca Hollywooda, a upravo je on u jednom intervjuu otkrio ko su za njega dva najzgodnija muškarca.

„Ako govorimo o ljudima iz svijeta glume, budući da je to moj svakodnevni posao, moj neposredni izbor je Paul Newman. Ostario je sa takvom gracioznošću i svi uvijek govore da je bio zaista poseban čovjek. Bio je velikodušno, iskreno i toplo ljudsko biće“, rekao je Brad Pitt o slavnom američkom glumcu i redatelju koji je preminuo 2008. godine u 83 godini.

„A ako moram navesti nekog iz sadašnjosti – to mora biti George Clooney“, rekao je Pitt, mada se svi pitaju da li je bio prviše subjektivan, pošto je poznato da mu je on jedan od najboljih prijatelja, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
Brad Pitt
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.