18.10.2023. 14:40
1
Robert De Niro (80) otkrio kako je biti otac novorođenčetu u njegovim godinama: Ne dižem teške stvari
Američki glumac Robert De Niro (80) je s djevojkom Tiffany Chen (45) u aprilu dobio kćerkicu, koju su nazvali Gia Virginia

Američki glumac Robert De Niro (80) je s djevojkom Tiffany Chen (45) u aprilu dobio kćerkicu, koju su nazvali Gia Virginia, njegovo ukupno sedmo dijete, a otkrio je kako se u odmakloj dobi snalazi s novorođenčetom.

"Ne postaje lakše. Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku. Ali ona obavlja većinu posla. I imamo pomoć, što je jako važno", ispričao je glumac, prenosi People.

Dodao je i da uživa u očinstvu, ali da mu je drugačije negoli sa starijom, sad već odraslom djecom i unucima.

"Sve je drugačije. Ne razgovaram s odraslom djecom onako kako razgovaram sa svojom bebom ili kako razgovaram sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je ona prilično pametna", objasnio je.

U ranijem gostovanju u emisiji, Chen je otkrila da kod De Nira posebno voli jednu stvar.
"Omiljena stvar kod njega je koliko voli svoju porodicu", otkrila je i dodala da joj je nevjerovatna podrška.
Osim malene prinove, De Niro već ima šestero djece: Drenu (51) kćerku glumice Diahnne Abbott s kojom je kasnije dobio i sina Raphaela (46), posvojio je 1971., zarim je s s bivšom djevojkom Toukie Smith (70) dobio blizance Juliana i Aarona (27), a s drugom suprugom Grace Hightower (68) dobio je sina Elliota (25) i kći Helen (11).

(Mubina Lj.)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.