3.1.2024. 21:47
0
Marija Šerifović objavila snimak sina i uputila veoma emotivnu poruku
FOTO: screenshot/instagram
Pjevačica Marija Šerifović nedavno je dobila sina uz pomoć surogat majke, a dječaku je dala ime Mario.
Ona je sada istakla koliko joj se život promijenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podjelila jaku poruku.

"Cjeli život ti se može promijeniti u jednoj godini", poručila je Marija.

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podijelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem… Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život… I na sve to nevjerovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći. Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto – počela je Marija i dodala:

– Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je – napisala je pjevačica.



(Aldin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.