29.2.2024. 14:33
1
U Sarajevu predstavljen novi album "Hora Hamza"
U Kino sali Novi Grad u Sarajevu u srijedu je promovisan novi album sarajevskog sastava “Hor Hamza” koji nosi naziv “Iskreno”.

“Zaista smo svi pod jakim emotivnim nabojem nakon sinoćnje promocije. Još uvijek se impresije slažu, ali sa sigurnošću možemo reći da smo više nego zadovoljni reakcijom publike koja je nazočila događaju”, rekao je Šemsudin Ligata, jedan od članova sastava.

Vedad Hadžihasanović, također član hora, izrazio je nadu da će nove pjesme pronaći svoj put do srca publike.

Njegov kolega Haris Stambolić je kazao da su ponudili širok spektar emocija u pjesmama i video spotovima.

Kino sala Novi Grad sinoć je bila ispunjena tokom promovije albuma "Iskreno", a članovi “Hora Hamza” su poslije promocije materijal učinili dostupnim na svom oficijelnom YouTube kanalu, kao i na svojim zvaničnim profilima socijalnih mreža.

HOR HAMZA
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.