1.1.2021. 14:31
0
Potvrđeno iz Tužilaštva ZHK: U vikendici se nalazilo osam mladih osoba i svi su stradali. Nije tačno da su dvije osobe u teškom stanju
FOTO: Dnevni Avaz
U Tribistovu na području općine Posušje jutros je pronađeno osam beživotnih tijela, a kako je kazao kantonalni tužilac Josip Ančić, riječ je o četiri mladića i četiri djevojke.

Piše: Haris Ahbabović

- Stradali su 2000. i 2001. godište, svi su sa područja Posušja. Pojavila se informacija da su pored ovih osam pronađene dvije osobe koje su u teškom stanju, ali to nije tačno. U objektu se nalazilo osam osoba i svi su stradali – kazao je Ančić.

Uviđaj je u toku, a uzrok smrti bit će poznat nakon izvršene obdukcije. Prema pisanju medija u Hercegovini, vjerovatno će biti proglašena i višednevna žalost na području ZHK.

Podsjećanja radi, jutros oko 10 sati policiji je prijavljeno da se u objektu na području Tribistova nalazi osam osoba bez znakova života. Pretpostavlja se da je smrt nastupila gušenjem usljed cirenja plina iz agregata.

Policiju su pozvale osobe koje su boravile u susjednoj vikendici, nakon što su primijetili da iz vikendice niko ne izlazi, niti se neko čuje. Navodno su otišli do objekta i u prizemlju zatekli osmero tinejdžera u besvjesnom stanju, a potom pozvali policiju, prenosi Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.