27.7.2024. 8:54
0
Tužne vijesti: Pero Petković (74) za kojim se tragalo tri dana pronađen obješen u blizini kuće
FOTO: crna-hronika.info
Pero Petković (74) iz semberskog sela Popovi, za kojim je tragano tri dana, pronađen je obješen na drvetu u neposrednoj blizini porodične kuće, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Tijelo je pronađeno danas 300 metara od porodične kuće, na lokalitetu državne parcele Jezero.

Policija je izvršila uviđaj, a mrtvozornik je na licu mjesta konstatovao da je smrt nastupila vješanjem. Dežurni tužilac naredio je da bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama.

Nestanak Petkovića policiji je prijavio brat sa kojim je živio, navodeći da je riječ o dezorijentisanoj i bolesnoj osobi.

U potrazi su učestvovali pripadnici Policijske uprave Bijeljina, Gorske službe spasavanja, Civilne zaštite, porodica i mještani.

Bijeljina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.