30.6.2019. 10:07
0
Stradala dvojica motociklista: Jedan poginuo, drugi teško povrijeđen
Na području Kantona Sarajevo jutros su se dogodile dvije saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali motociklisti.

Kod Tarčina, tačnije na putu Tarčin-Vukovići poginuo je motociklista.

- Do nesreće je došlo kada je osoba koja je upravljala motociklom udarila u zaštitnu ogradu pored puta. Uviđej je u toku i za sada nemamo podatke o identitetu poginulog, kao i njegovu dob. Poznato je samo da se radi o muškoj osobi - rečeno nam je u Operativnom centru MUP-a KS.

Druga nesreća se dogodila u ulici Drinska u Sarajevu.

- Kao i kod nesreće u Tarčinu, uzrok je izlijetanje sa puta. Radi se osobi inicijala A.M., rođenoj 2000. godine. Prilikom nesreće motociklista je zadobio teške tjelesne povrede - rekli su nam u OC MUP-a KS, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.