21.2.2024. 12:52
2
Sarajevski policajci uhvatili kradljivce Golfa: U sve bila umiješena i žena
FOTO: ilustracija
Sarajevski policajci identifikovali su kradljivce Golfa u Sarajevu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćili su da se radi o 48-godišnjem R. M. (48), nastanjenom u Sarajevu te 40-godišnjoj S. M., također nastanjenoj u Sarajevu.

Osumnjičenog R. M. u utorak u 14 sati uhapsili su pripadnici Policijske uprave (PU) Novo Sarajevo, dok je osumnjičena žena privedena u Fojnici.

Oni se sumnjiče da su u ranijem periodu ukrali Golf 5 sa područja općine Novo Sarajevo. 

- Vozilo je pronađeno i nakon završenih uviđajnih radnji vraćeno vlasnici, saopćeno je iz MUP-a KS. 

Osumnjičeni su predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. 

Sarajevo
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.