10.9.2024. 10:51
1
Drama u Zenici: Muškarac pokušao ubiti buduću punicu
Sinoć u popodnevnim satima dogodila se prava drama u zeničkom naselju Šiblići u kojem je teško povrijeđena 44-godišnjakinja, saznaje portal Crna-Hronika.

Nemili događaj desio se oko 19h kada je 21-godišnjak pokušao ubiti buduću punicu.

Nesretnoj ženi nanio je više ubodnih rana.

O svemu se oglasila i zenička policija.

Sinoć oko 19,15 sati u mjestu Šiblići od strane lica S.A. (2003) iz Zenice počinjeno je krivično djelo "Ubistvo" u pokušaju, saopćio je MUP ZDK.

Kako je saopćeno, hladnim oružjem (nožem) S. A. je nanio više ubodnih rana A.Š. (1980) iz Zenice.

Povrijeđena A.Š. je prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je od strane ljekara konstatovano da je zadobila teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće.

Lice S.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje te će nad istim biti provedena kriminalistička obrada.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici Sektora kriminalističke policije i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK, te je izvršen uviđaj.

Zenica
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.