7.7.2023. 9:26
0
Takmičile se u puzanju: Na "Konferenciji beba" u Višegradu sudjelovalo 57 mališana
FOTO: Srna
U Višegradu je održana "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo 57 mališana, a najmlađa beba je Katarina Pecikoza, rođena 28. juna.

"Najstarija" beba je Dunja Vucelja rođena 30. juna prošle godine, a beba sa najviše braće i sestara Jana Šimšić, koja je treće dijete u porodici, prenosi Slobodna Bosna.

Prvo mjesto u puzanju osvojio je Dimitrije Kokošar, drugo David Đukanović, a treće Vukašin Šijaković.

Sve bebe rođene od 28. juna prošle do Vidovdana ove godine na sinoćnjoj manifestaciji nagrađene su prigodnim poklonima koje su obezbijedili brojni sponzori i opština Višegrad. 

"Konferencija beba" održana je uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. 

(Elmedina H.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.