23.12.2023. 12:21
0
Senad Bašić nije prisustvovao dodjeli filmske nagrade zbog problema sa zdravljem
Popularni bosanskohercegovački glumac Senad Bašić nije mogao prisustvovati dodjeli nagrade na Mostar Film Festivalu zbog problema sa zdravljem.

On se na dodjela nagrada oglasio i srdačno zahvalio na nagradi koju je dobio za najbolju mušku ulogu u filmu " Bosanski lonac".

"Zahvaljujem se Mostar Film Festivalu i ovogodišnjem žiriju što su meni dodijelili nagradu za ulogu u filmu 'Bosanski lonac' u režiji Pave Marinkovića. Žao mi je što nisam fizički prisutan sa vama da zajedno proslavimo nagrađene i kraj festivala, ali se nadam da ćemo zato imati još prilika. Sve vas voli Senad Bašić", poručio je.



Podsjećamo, on je ranije otkrio da je tokom snimanja spomenutog filma dobio ozbiljnu upalu pluća zbog čega je boravio 21 dan u bolnici u Zagrebu. Međutim, prije toga je posjetio ljekara zbog promuklosti.

S obzirom na to da su ljekari željeli otkloniti mogućnost raka pluća, odmah su mu napravili bronhoskopiju te su mu tada na lijevoj glasnici otkrili leukoplakiju, tzv. leziju usne šupljine. Zatim je išao na operaciju.

"Želim vam od srca što brži oporavak", "Uspješan oporavak, a nagrada je otišla u prave ruke", "Zasluženo i da se što prije oporaviš", "Brz oporavak legendi", neki su od komentara na ovaj snimak.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.