6.2.2024. 20:31
0
Ekspresno nađena zamjena za Bikovića u američkoj seriji
Poznato je ko će zamijeniti Miloša Bikovća u seriji "White Lotus" iz koje je izbačen nakon što je ukrajinsko Ministarstvo vanjskih poslova navelo da on podržava Rusiju i genocid.

Riječ je o bugarskom glumcu Julianu Kostovu, objavio je magazin Variety. On će u trećoj sezoni spomenute HBO-ove serije glumiti zajedno sa Leslie Bibb, Domom Hetrakulom, Jasonom Isaacsom, Michelle Monaghan, Parker Posey i drugima.

Kostov se ranije pojavio u serijama "A Discovery of Witches", "Shadow and Bone", "Berlin Station"... Također je glumio u filmovima "Code Red", "The Toxic Avenger", "Leatherface" itd.

Treća sezona "White Lotusa" će se kasnije ovog mjeseca početi snimati na otoku Phuket te u Bangkoku. Još uvijek nisu poznati detalji scenarija.

Podsjećamo, Miloš je ranije, između ostalog, objavio kako se neće priklanjati narativu koji ugrožava njegov integritet.

"Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspjeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje vjerujem da umjetnost liječi i ujedinjuje čovječanstvo. Stoga će moja uvjerenja i moja posvećenost umjetnosti ostati nepromijenjeni", također je napisao.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.