6.1.2024. 18:05
0
Poznati detalji avionske nesreće u kojoj su poginuli glumac Christian Oliver i njegove kćerke
Holivudski glumac Christian Oliver jučer je zajedno sa svojim kćerkama poginuo u avionskoj nesreći u blizini karipskog otoka Bequia, a nakon uviđaja policija je otkrila detalje nesreće.

Naime, policija St. Vincenta i Grenadina objavila je da je jednomotorni avion naišao na poteškoće tokom putovanja od otoka Bequie do Svete Lucije, da bi na kraju pao u okean.

Također, otkrili su da je pilot aviona Robert Sachs obavijestio kontrolni toranj o problemima prije tragične nesreće, a u kojoj na kraju niko nije preživio.

Snimak nesreće koji kruži društvenim mrežama prikazuje trenutak kada se avion strmoglavio u okean. Lokalni ribari i ronioci požurili su na mjesto događaja u pokušaju da spase žrtve, ali je lokalna obalna straža na kraju izvukla četiri tijela, koja su proglašena mrtvima.

Poznato je da je 51-godišnji glumac bio na odmoru na Karibima zajedno s porodicom, a na nesretnom letu pratile su ga kćerke Annik (12) i Matida (10). Glumac je prije nekoliko dana objavio fotografiju na svom Instagram profilu uz poruku:

"Pozdrav negdje iz raja! Za zajednicu i ljubav, 2024. godino dolazimo."

Christian Oliver, čije je pravo ime Christian Klepser ostat će upamćen po ulogama u filmovima "Speed Racer", "The Good German", "Valkyrie" i "Indiana Jones and The Dial of Destiny" te ulozi u seriji "Saved by the Bell The New Class", ali i popularnoj njemačkoj policijskoj seriji "Alarm für Cobra 11".


(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.