7.1.2024. 9:01
0
Glumac Jim Carrey napokon viđen u javnosti, svijet mu se srušio 2015. godine
Legendarni glumac Jim Carrey je nakon dugo vremena viđen u javnosti. Naime, "uhvaćen" je u jednom od restorana u Los Angelesu.

Jimmy Kimmel, Seth Green, Adam Sandler, Dustin Hoffman i drugi su bili sa njim na večeri. Jim Carrey je prije dvije godine rekao da se zasitio glume i svega, te da samo razmišlja o penziji.

Njegov život se u potpunosti promijenio 2015. godine, nakon što se njegova djevojka Cathriona White predozirala. Ona je u oproštajnoj poruci optužila glumca da je kriv jer joj je uništio život, pa se odlučila na takav korak.

Carrey je bio optužen da je preko svog imena podigao lijekove kojima se White predozirala, ali su kasnije optužbe odbačene.

(Sead M.)

Jim Carrey
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.