14.1.2024. 8:24
0
Popularna Margot Robbie najavila povlačenje iz svijeta glume i filma
Holivudska glumica Margot Robbie iznenadila je izjavom da bi mogla napraviti pauzu od glume, iako je film "Barbie" u kojem je glumila doživio nevjerovatan uspjeh.

Ona je za "Deadline" rekla da želi odmoriti od glume jer misli da je svima muka da je gledaju nakon uloge u blokbasteru Grete Gerwig. 

- Mislim da je svima trenutno vjerojatno muka od pogleda na mene. Možda bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: "Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo opet." Ne znam koji je moj sljedeći potez - rekla je popularna australska glumica.

Kasnije u intervjuu rekla je da ima ambicije da režira vlastiti film. 

- Stvarno želim režirati. Posljednjih sedam godina osjećam da želim režirati. Ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne pravo. Polako sam radila na osjećaju da zaslužujem režirati. Teško je jer sam imala sreću raditi s toliko sjajnih reditelja i učiti od njih. Često kada mi dođe neki projekt pomislim: "Zar ne bi bilo sjajno glumiti u tome samo kako bih vidjela kako oni to režiraju?" - kaže Margot.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.