3.4.2023. 18:29
0
Salahu dok posti na klupi dali flašu vode: Pogledajte njegovu reakciju
Liverpool je u derbiju protiv Cityja poveo golom Salaha, ali je domaćin na Etihadu reagirao brutalno i s 4:1 pregazio ove sezone neprepoznatljive Redse. Liverpool je pao na osmo mjesto s čak osam bodova zaostatka za četvrtim Unitedom koji drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Jurgen Klopp je Egipćanina izvadio 20 minuta prije kraja, a kad je sjeo na klupu neko od osoblja Redsa Salahu je ponudio flašu vode. Međutim, Egipćanin je vodu odbio jer posti tokom ramazana. Mirno ju je uzeo, spustio na pod dok su pokraj njega Andy Robertson i Diogo Jota pili.

U engleskoj Premier ligi sudije mogu zaustaviti utakmicu kako bi se neki igrači iftarili. To mogu napraviti prilikom prvog prekida igre, tj. kod auta, gol-auta, prekršaja… Salah je poznat kao veoma religiozna osoba te svaki gol proslavlja padanjem na sedždu, u smjeru Kabe.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.