14.8.2023. 18:43
0
Salah bio ljut zbog izmjene u derbiju, legenda Manchester Uniteda mu poručila: Sjedi i umukni!
Chelsea i Liverpool odigrali su 1:1 u prvom kolu Premier lige u Londonu. Liverpool je poveo preko Luisa Diaza u 18. minuti, a bod Chelseaju donio je Alex Disasi u 37. minuti. U 76. minuti Jurgen Klopp izvadio je Mohameda Salaha iz igre, kojem to nije najbolje sjelo.

Izlazeći s terena Salah je ljutito odmotavao zavoje s ruke i bacao ih po terenu, a nakon što se pozdravio s Harveyjem Elliottom koji ga je zamijenio, to nije napravio i s trenerom Kloppom. Tu situaciju prokomentirao je Roy Keane, legendarni kapiten Manchester Uniteda, a danas analitičar.

“U redu je biti uznemiren, ali nemojte da traje predugo. Odmahivao je glavom i sjedio na klupi s podignutim rukama. Sjedi tamo i umukni. Moraš prihvatiti odluku”, rekao je Keane. Salah je pokušao srušiti rekord jer je u prethodnih šest uvodnih kola Premier lige uspio zabiti gol. Protiv Chelseaja mu je VAR poništio gol.

“Razumijem. Da je Mo zabio gol, to bi bio novi rekord. Ali nisam razmišljao o tome. Trebala nam je stabilnost i svježe noge. Intenzitet utakmice je bio visok. Njegova reakcija je bila sasvim u redu. Da mi igrač skoči u zagrljaj pri 1:1 rezultatu kada ga zamijenim, bio bih iznenađen. Ovo je sasvim u redu”, rekao je Jurgen Klopp.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.