14.7.2023. 20:34
0
Rasprodane gotovo sve ulaznice za utakmicu Zrinjski - Urartu
Fudbaleri Zrinjskog imat će veliku podršku u revanšu prvog pretkola Lige evropskih prvaka protiv armenkos prvaka, ekipe Urartu.

Mostarci su u prvom meču slavili sa 1:0, a za prolaz dalje sigurno će im dobro doći i podrška s tribina.

- Sve ulaznice za sektore B, C, D i E danas su rasprodane. Posljednji dio ulaznica za sektor A bit će u prodaji ujutro u 10 u Fan Shopu Zrinjski po cijeni od 20 KM.

Povlaštene ulaznice za naš prvi evropski ogled, a koje su se prodavale uz sezonske ulaznice, također su rasprodane.

Sutra od 9 do 21 sat na prvom spratu Mepas Malla i dalje će u prodaji biti sezonske ulaznice čiji će vlasnici imati pravo prvokupa za sve nadolazeće domaće evropske susrete HŠK Zrinjski Mostar - saopćili su iz Zrinjskog.

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.