24.7.2023. 18:34
1
Nakon Mirze Varešanovića, FK Sarajevo napustila i direktorica Ajla Alimanović
Nakon što je šef stručnog štaba FK Sarajevo Mirza Varešanović dobio otkaz, direktorica Ajla Aliminović također napušta kluba.

Ona je na poziciju generalne direktorice stigla krajem marta 2022. godine. U tom periodu Sarajevo nije osvojilo niti jedan trofej, a samo jednom je uspjelo izboriti plasman u evropska takmičenja.

Ključni trenutak bio je poraz u prvom pretkolu prije nekoliko dana kada je Torpedo Kutaisi na Koševu izbacio bordo tim. Njen mandat u klubu sa Koševa obilježilo je mnogo kontroverznih poteza uz nesuglasice sa najvatrenijom skupinom “Horde zla”.

Sarajevo će sezonu u Premijer ligi započeti naredne sedmice kada u prvom kolu na domaćem terenu dočekuje Slogu iz Doboja.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.