7.10.2023. 20:42
0
Čelik podbacio i protiv TOŠK-a, Zeničani na nevjerovatan način ostali bez pobjede
Zenički Čelik je odigrao i petu uzastopnu utakmicu bez pobjede, a danas je remizirao sa TOŠK-om na Bilinom polju, i to na nevjerovatan način. Meč devetog kola Prve lige Federacije BiH okončan je rezultatom 1:1.

Zeničani su i danas ostvarili apsolutnu dominaciju protiv rivala koji se bori za goli opstanak, ali pomalo nevjerovatno, gosti su odolijevali sve do sudijske nadoknade.

U 94. minuti, zenički tim ipak stiže do vodstva, i činilo se, do pobjede. Gol je postigao Mašić, koji nije ranije imao sreću da pogodi i pored brojnih prilika. Nije ni njegov tim imao sreću da zadrži vodstvo do kraja, a bod TOŠK-u donio je Obradov u 97. minuti, nakon ubačaja iz slobodnog udarca.

Čelik sada ima 12 bodova i u nizu je od četiri uzastopna remija, a prije toga je doživio poraz. S druge strane, TOŠK je u posljednja dva kola udvostručio bodovni saldo koji je ranije imao i sada je na osam bodova, te je sustigao grupu ekipa sa istim brojem bodova.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.