19.8.2023. 18:50
0
Golman u Prvoj ligi FBiH postigao gol sa svoje polovine, svi utrčali na teren, a onda je uslijedio hladan tuš
FOTO: Screenshot
Golman Stupčanice Nejir Ćulov postigao je pogodak sa svoje polovine u 56. minuti utakmice protiv Tomislavgrada, ali slavlje gostiju iz Olova pokvario je arbitar Mario Pejić iz Gruda.

Ćulov, u namjeri da daleko degažira loptu nakon ofsajda koji je prethodno sviran, zatresao je mrežu Tomislava. Lopta je dugo putovala i na kraju završila iza leđa domaćeg čuvara mreže. Sudija je prvobitno pokazao na centar, igrači Stupčanice utrčali su na travnjak kako bi proslavili pogodak, ali ubrzo je stiglo razočarenje.

Na asistenciju svog pomoćnika, Pejić je dosudio nedozvoljenu poziciju pa je gol poništen.

Stupčanica od 30. minute zahvaljujući golu Mehanovića ima minimalnu prednost.

Situaciju iz Tomislavgrada pogledajte OVDJE.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.