22.10.2023. 15:21
0
Edis Mulalić: Odigrali smo dobru utakmicu, ali se nismo nagradili rezultatom
FOTO: Screenshot
Edis Mulalić, trener Igmana, oglasio se nakon današnjeg poraza na Gradskom stadionu u Konjicu u susretu 11. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva.

Igman je danas na svom terenu poražen od Sarajeva rezultatom 1:2, a poslije ovog meča, Mulalić je poručio kako je utakmica bila otvorena na obje strane.

- Dobra utakmica i mislim da je bila otvorena na obje strane. Mislim da je bila dobra za publiku koja je došla na stadion i za narod koji je gledao meč ispred malih TV ekrana, kazao je Mulalić, pa dodao:

- Odigrali smo odlično, ali se nismo nagradili rezultatom. Valjda će nam se vratiti. Sarajevo kad napravite šet-šest zicera, stopostotnih šansi… Ne znam koliko nam treba šansi. 50? S te strane možemo biti zadovoljni. Budemo li ovako igrali sa ekipama koje su u rangu s nama, neće biti problema. 

Podsjetimo, Igman će u narednom kolu igrati susret protiv Željezničara.

(Erna H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.