26.10.2023. 15:17
4
"Genijalni" Tegeltija gledao utakmicu Barcelone u Ligi prvaka pa mu "prošla" kroz glavu ideja: To je ono na čemu Borac mora da radi u budućnosti
Predsjednik FK Borac Milan Tegeltija, otkako je preuzeo tu funkciju, postao je velika zvijezda sportskog života u našoj zemlji.

Iako je često i na meti ismijavanja, Tegeltija ne prestaje svojim izjavama i analizama zabavljati javnost.

Nakon što je prije dvije noći komentarišući meč Seville i Arsenala kazao da je ta utakmica "značajno lošija i sporija" od nedavno odigrane između njegovog Borca i Zrinjskog, danas je imao novi biser.

Tegeltija je tako gledao sinoć Ligu prvaka, gdje mu je za oko zapao 16-godišnji Lamine Yamal.

"U Barceloni je juče u meču Lige prvaka svih 90 min igrao dječak od 16 godina Jamal. To je ono na čemu Borac, a vjerujem i drugi klubovi, mora da radi u budućnosti. Ne na silu putem pravila, nego promjenom pristupa. U našim predrasudama je problem a ne našoj djeci, napisao je Tegeltija, pa dodao:

"Pritisak rezultata, ok, ali pritisak retultata ima i Barselona još veći pa joj u utakmici Lige šampiona igra dječak pd 16 godina. Čaviju treba skinuti kapu!", napisao je Tegeltija.



(Ajdin B.)

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.