4.11.2023. 15:12
0
Meč između Brightona i Arsenala otkazan, vozač autobusa londonski tim odvezao u pogrešan grad!
FOTO: afp
Utakmica omladinskih timova između Brightona i Arsenala prvo je pomjerena, pa otkazana jer se autobus s gostima iz Londona pojavio na parkingu stadiona u Bournemouthu.

Prekasno svjesni šta rade, u Arsenalu su pozvali domaćine i zamolili za pomjeranje termina za početak meča (13 sati po našem vremenu), ali s obzirom na to da Brighton nije baš blizu, već 155 kilometara vožnje autoputem… utakmica je otkazana.

Neko će iz Arsenalove “logistike“ morati da odgovara na neprijatna pitanja u klubu bila ova utakmica registrovana službenim rezultatom ili mladi tim iz Londona dobio novu priliku da pronađe put za Braighton & Hove.

Inače, omladince Arsenala trenira nekadašnja “desetka“ kluba Jack Wilshere, koji se tokom karijere isticao i strašću prema žurkama, alkoholu i cigaretama, ali bi i takav vjerovatno imao impresivniju karijeru da u paketu nisu stigle i hronične povrede.

Na početku trenerske karijere počeo je da bilježi zapažene rezultate, u debitantskoj sezoni poveo je ekipu do finala FA kupa, a crveno-bijeli iz sjevernog Londona do ovog (tragi)komičnog događaja bili su u seriji od tri utakmice bez poraza.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.