30.11.2023. 10:26
0
Tučnjava u Mostaru: Ultrasi napali Škripare
FOTO: ilustracija
Na lokalitetu Varda iznad Mostara sinoć je došlo do tučnjave između dvije navijače grupe, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, navodi Avaz.

Kako su naveli, Policijska uprava Mostar je u 19.50 sati od više građana obaviještena o tome da se na lokalitetu Varda veća grupa mlađih muških osoba tuče i pale baklje.

- Na lice mjesta izašli su pripadnici policije te zatekli osam navijača tzv. „Škripari“ iz Širokog Brijega koji su se vraćali sa utakmice u Foči. Isti su izjavili da su napadnuti od strane 30 do 40 navijača "Ultrasa" koji su im pregradili put vozilima i nakon toga ih napali.Tom prilikom oštećena su tri vozila, povrijeđenih nije bilo, a napadači nisu zatečeni na licu mjesta. Izvršen je uviđaj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja - naveli su iz MUP-a HNK. 

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.