3.3.2024. 15:50
0
FK Sarajevo traži od MUP-a da dozvoli navijačima prisustvo na Grbavici
Navijačima Sarajeva, prema odluci MUP-a Kantona Sarajevo, zabranjen je dolazak na stadion Grbavica na susret 21. kola Wwin lige BiH između bordo tima i Željezničara.

Povodom toga, oglasili su se i iz tabora kluba s Koševa. 

Kako navode u saopćenju, FK Sarajevo je uputio urgentan dopis MUP-u KS da se razmotri odluka kojom 1.500 navijača, koji su kupili ulaznice sa sarajevski derbi, neće moći prisustvovati. 

- Bez navijača derbi gubi svoju čar. Želimo stati u njihovu odbranu! Upućujemo oštru kritiku za incident koji se dogodio jutros, ali to nije razlog da navijači koji su kupili svoje ulaznice ostanu bez mogućnosti prisustva, a bordo tim da bude uskraćen podrške najvjernijih bordo navijača - navedeno je u saopćenju FK Sarajevo.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.