22.3.2024. 12:25
0
Oglasili se iz Nogometnog saveza BiH nakon otkazivanja susreta sa Izraelom
FOTO: Dnevni Ava
Utakmica Bosne i Hercegovine i Izraela, koja se trebala igrati na stadionu Grbavica 26. marta, otkazana je, a sada se oglasio i Fudbalski savez BiH.

Obje selekcije ispale su u polufinalnim susretima baraža za Euro, ali zbog sigurnosnih razloga ta prijateljska utakmica neće biti odigrana. 

- Nakon obavljenih konsultacija sa relevantnim organima, a na okolnosti trenutne bezbjednosne situacije i visokog stepena rizika za odigravanja utakmice sa reprezentacijom Izraela, zaključeno je da se otkaže utakmica u Sarajevu. 

Saglasnost na otkazivanje utakmice je dala i UEFA, uz potpuno razumijevanje novonastale situacije. Naša reprezentacija će novu prijateljsku utakmicu odigrati u jednom od narednih slobodnih termina u UEFA kalendaru tokom 2024. godine - saopćili su iz N/FS BiH.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.