11.4.2024. 20:54
0
Konferencijska liga: Fener poražen. Džeko odigrao čitav meč. Bez golova u Češkoj
Iako je djelovalo da će doživjeti pravu katastrofu, Fenerbahče je ostvario aktivan rezultat protiv Olympiakosa u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Konferencijske lige.

Grčki predstavnik pred svojim navijačima slavio je pobjedu rezultatom 3:2, a gosti iz Turske imali su i tri gola zaostatka.

Poveo je Olympiakos golom Fortounisa u osmoj minuti, a Jovetić je u 32. minuti pogodio za 2:0. U 57. minuti je djelovalo da je Fener potpuno razbijen nakon pogotka Chiquinha za 3:0.

Fener se vratio u igru nakon gola Tadića iz penala u 67. minuti, a Kahveči je u 74. minuti smanjio na 3:2.

Rade Krunić zamijenjen je u 62. minuti. Bh. reprezentativac snosi odgovornost za treći gol Olympiakosa nekon izgubljene lopte u opasnoj zoni. Edin Džeko igrao je cijeli susret.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici koju su u Češkoj odigrali Plzen i Fiorentina nije bilo pogodaka.
Revanš-utakmice igraju se za sedam dana.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.