16.9.2024. 22:28
3
Nova objava Sheffielda govori dosta toga o Anelu Ahmedhodžiću
Nakon oproštaja od reprezentacije Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić dobija veliku podršku navijača i kluba Sheffield United.

Klub je istakao njegov učinak u prvih pet kola Championshipa, gdje je odigrao 359 minuta uz 95% uspješnosti dodavanja. U prosjeku je imao 52 kontakta s loptom po utakmici, oduzeo je 17 lopti i dobio 16 duela. Sheffield ga je na društvenim mrežama opisao kao “izvanrednog”.


Ahmedhodžić je napustio kamp reprezentacije BiH zbog povrede pred utakmicu s Nizozemskom, ali je sedam dana kasnije igrao za Sheffield protiv Hull Cityja.

Ahmedhodžić je za BiH odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol.

(Ajdin B.)

 

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.