17.10.2024. 7:40
0
Veći dio Baščaršije večeras bez vode, ovo su ostale ulice gdje ViK ima radove
Danas će, tokom noćnih sati, zbog popravke kvarova u ulicama Mula Mustafe Bašeskije i Todora Švrakića, bez vode ostati navedene ulice, kao i ulice Prote Bakovića, Đulagina, Gazi Husrev-begova, Besarina čikma i Jelića.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Dalmatinska, Kenana Brkanića, Ramiza Alića, Vrandučka, Enesa Herića, Ferhadija, Soukbunar, Dobrinja i Kasindolska cesta.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Valtera Perića, Maršala Tita i Omera Kovača. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.