9.9.2023. 10:07
0
Hrvat najavio plasman Srba u finale, porukom raspametio sve: Rastaviće ih na sitne faktore…
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Kanade u polufinalu Mundobasketa sa 95:86.

Tako su obezbijedili “Orlovi” mjesto u finalu koje će biti odigrano u nedjelju, 10. septembra od 14.40 po srednjeevropskom vremenu.

Nisu svi prije ovog finala vjerovali da će Srbija ovako lako pobijediti Kanadu, ali jedan Hrvat je sve ovo najavio.

Kristijan Marković, koji se na društvenoj mreži “TikTok” zove “Spojena_obrva”, navijao je za Srbiju u ovom polufinalu.

“Nadam se kao Hrvat iz Hrvatske, da će naši susjedi rastaviti na proste faktore Kanađane i da će se plasirati u finale. Navijam za Srbiju u dobrom sportskom i pozitivnom duhu, jer Kanađani mi nisu ništa. Zašto bi navijao za nekog ko je sa drugog kontinenta. Zato Srbi idemo u finale, idemo pobijediti Kanađane, pozdrav iz Bjelovara”, rekao je Kristijan.

Upravo se tako i dogodilo, “Orlovi” su razbili protivnika i obezbijedili deveto finale Mundobasketa u svojoj istoriji, prenosi N1.

(Mubina Lj.I.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.