4.5.2024. 8:12
0
Legendarni bivši trener Slobode je prijavio nestanak sina, a onda je stigla tragična vijest
FOTO: screenshot/arena sport
Strašne vijesti uzdrmale su ljubitelje košarkaške u regionu nakon što se saznalo da je sin proslavljenog trenera Vlade Đurovića, Nebojša (49) pronađen mrtav u petak oko 14.00 sati u jednom stanu u Beogradu.

Ovu vijest prvo je prenio Sportal, a za portal Telegraf potvrđeno je iz izvora da je poznati trener kontaktirao policiju kako bi prijavio nestanak svog sina.

On je bio uznemiren, jer nije mogao da stupi u kontakt sa njim tokom jučerašnjeg dana. Nažalost, danas je stigla tragična vijest da je on pronađen mrtav.

Telegrafu je također potvrđeno iz izvora da je Više javno tužilaštvo naložilo obdukciju tijela i kompletnu toksikološku analizu. U trenutku pronalaska, na tijelu nije bilo vidljivih povreda.

Inače, Vlade Đurović je tokom karijere bio trener Slobode, gdje je pokupio velike simpatije.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.