7.12.2020. 13:40
0
Korona „umlačila“ Hladno pivo
Nekadašnji žestoki momci iz Zagreba kako idu u godine sve češće svoj poznati punk rock zvuk pretvaraju u pop šlagere. Globalna pandemija korona virusa uspjela je izgleda umlačiti i Hladno pivo.
Iako je cijela 2020. godina bila jedna velika kišna nedjelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pjesmu promovira i proaktivni pristup životu.

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela pa poručuju:

Sve u svemu ako mislite da kišna nedjelja ne može biti inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek djelo dokonosti i naučite riječi prije nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živjeli!„

Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sljedeće godine, konačno smo imali vremena spariti sve čarape i posložiti fotoalbume kronološki, a i tematski. Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti,  Zoki na svom primjeru prezentira kako se pravilno odmoriti, Šoki gledateljima nudi uvid u svoje odjevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vježbam kako biti karizmatičan u kućnim uvjetima.“ – o novom spotu govori Mile Kekin.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.