13.1.2023. 17:43
0
Tifa i Brega će pjevati u Beogradu na dočeku pravoslavne Nove godine
Grad Beograd organizuje svečani doček pravoslavne Nove godine, uz besplatan koncert poznatog muzičara Gorana Bregovića, sa specijalnim gostom Mladenom Vojičićem Tifom.

Koncert će biti održan na Trgu Republike sa početkom u 20:00 sati, saopćeno je iz press-službe grada Beograda.

U okviru tradicionalne manifestacije "Beogradska zima" bit će upriličen svečani doček i koncert na kojem će publika moći da uživa u popularnim hitovima "Bijelog dugmeta".

Grad Beograd poziva stanovnike i goste da dođu i da uz proslavljene muzičare zajedno isprate staru i dočekaju Novu godinu po julijanskom kalendaru. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.