24.7.2023. 9:39
0
Pjevač na koncertu dirao spolni organ i pljunuo u publiku
Videosnimak neprimjernog ponašanja Damina Davida na koncertu proširio se društvenim mrežama, a mnogima se nije svidio njegov postupak. Naime, pjevač grupe "Maneskin" je tokom koncerta dirao spolni organ, a u jednom je trenutku pljunuo u publiku.

"Koliko je dosadan"

Njegov postupak nije smetao publici, ali nakon što se snimak proširio društvenim mrežama javnost je ostala zgrožena te su osudili ovakvo ponašanje pjevača.

"Fuj","Grozno ponašanje", "Šaka jada", "Koliko je dosadan", "Neprimjereno", "Ne poštuje svoju publiku", neki su od negativnih komentara korisnika društvenih mreža.

Slikao se nag

Damiano je poznat po neprikladnom ponašanju, a nakon Eurosonga bio je i optužen za korištenje opijata. Također, nedavno je objavio fotografiju na kojoj je nag te poručio da je to umjetnost.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.