6.9.2023. 11:26
0
Jasno je zašto tog dana: Poznat datum otvaranja muzeja Sinana Sakića
FOTO: Express
Sabina Sakić, udovica Sinana Sakića, uskoro će u porodičnoj kući u Loznici napraviti muzej u čast supruga, koji je tamo provodio najviše vremena dok je bio živ.

Muzej posvećen legendarnom pjevaču njegova supruga planirala je da napravi još prije nekoliko godina, a sada su se, kako stoje stvari, napokon stekli uslovi za to. 

Sabina se obratila na svom Instagram nalogu, pozvavši sve pratioce na svečano otvaranje 13. oktobra, na dan Sinanovog rođendana.

- Pozivam vas sve na otvaranje mog ateljea u kojem se nalazi Sinanov muzej 13. oktobra, na Sinanov rođendan. Mnogi me pitaju zašto se ne pojavljujem. I sada mi ovo teško pada jer sam rođena da širim ljubav i emociju, a emocije ima i nekako bih sada plakala. Potrudiću se da to ne uradim – obratila se Sabina pod vidnim uticajem emocija na svom Instagram nalogu.

- Mnogi ljudi su bili zabrinuti za moje zdravlje i mislili su da možda neću ni preživjeti. Zamolit ću vas sve da se molite za mene, da mi šaljete ljubav, da me prihvatite ovakvu kakva jesam. Stvarno se izvinjavam još jednom. Očekujem vas 13. oktobra, ako ste u mogućnosti da dođete na otvaranje – pozvala je Sabina na otvaranje svog ateljea u okviru kojeg će biti i muzej posvećen Sinanu Sakiću, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.