19.9.2023. 11:02
0
Kako je pjevačica proslavila rođendan: Iznajmila 11 vila za porodicu
Glavna vila ima četiri sobe, a iznajmljuje se za otprilike 20.000 dolara po jednoj noći.

Pjevačica Beyonce trenutno se nalazi na uspješnoj „Renaissance“ turneji, od koje je uzela kratku pauzu kako bi mogla proslaviti rođendan. Kako piše TMZ, pjevačica je sa svojom porodicom slavila u luksuznom resortu „The Brando“ u Francuskoj.

Porodica i prijatelji

Unajmila je lanac od 11 vila, u kojima su bili smješteni njena porodica i prijatelji, a u glavnoj vili u resortu bili su smješteni ona i njen suprug Jay Zi.
Glavna vila ima četiri sobe, a iznajmljuje se za otprilike 20.000 dolara po jednoj noći. Ostale vile su imale jednu, dvije ili tri sobe.

Koncert za 70.000 fanova 

Kako pišu strani mediji, proslava je trajala od 5. pa sve do 8. septembra. Na dan svog rođendana, 4. septembra, Beyonce je imala koncert koji je posjetilo oko 70.000 fanova, a na pozornici ju je iznenadila i pjevačica Diana Ross, koja joj je veliki uzor, prenosi Avaz.ba.

(Mubina Lj.I.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.