21.3.2024. 12:13
1
Aleksandri Prijović pozlilo usred nastupa: Koncert hitno prekinut
FOTO: Screenshot/instagram
Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović održala je sinoć svoj prvi koncert u Kragujevcu u čuvenoj hali "Jezero", ali u jednom trenutku nije mogla da diše, zbog čega je nakratko prekinula nastup, piše Informer.rs.

Prijović je, naime, ostala bez zraka, pa je sjela kako se ne bi onesvijestila. Pjevačici su prišle djevojke koje su bile na sceni, te joj dale i papire, kojima je počela da se hladi. Vrlo brzo je došla sebi i nastavila koncert.

Inače, pjevačica je na samom početku bacila publiku u trans. Izašla je u izazovnoj kombinaciji na binu, a zatim se obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio prije koncerta.

- Prije nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se s mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: "Nisi svjesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti" - rekla je Aleksandra.

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

- Hvala što ste me ovako dočekali, sigurna sam da ćemo večeras napraviti fenomenalnu žurku. Jesmo li spremni?

Aleksandra je nastavila da pjeva svoje najveće hitove, dok je publika sve vrijeme đuskala.

(Aldin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.