8.8.2023. 20:35
0
Druženje sa reprezentativcem Paraplivačke reprezentacije BiH
Danas je u prostorijama JP “Olimpijski bazen Otoka” priređen doček zaa paraplivača Ismaila Barlova te njegovog trenera i selektora Paraplivačke reprezentacije BiH, Amela Kapu. Bilo je govora o Ismailovim utiscima sa Svjetskog seniorskog prvenstva u Mančesteru, na kojem se Ismail plasirao na fenomenalno četvrto mjesto.

Barlov je sa samo 12 godina uspio izboriti A normu za nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu. Uspjeh i ponos svih nas je činjenica da se prvi put u historiji naše zemlje zavijorila naša zastava na jednom od prestižnih paraplivačkih prvenstava svjetskoga glasa.

Kako je kazao selektor Kapo, na ovom prvenstvu BiH je imala dva paraplivača koji su bili ubjedljivo najmlađi učesnici: Ismaila Barlova i Ismaila Zulfića.

Direktor Hasanović je u ime kolektiva čestitao na sjajnim rezultatima mladim sportistima te istaknuo da Olimpijski bazen može stvoriti dobre uslove i za takmičare i za trenažne procese. Ovom prilikom dječacima Ismailu Barlovu i Ismailu Zulfiću uručio je propusnice za korištenje plivališta, ističući da je bitno ovim mladim ljudima osigurati što bolje i kvalitetnije uslove treninga i priprema za naredni takmičarski ciklus.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.