3.10.2023. 13:26
0
UFC prvakinja udarila pa podigla trostruko težeg Shaqa
FOTO: Screenshot
UFC-ova prvakinja slamka kategorije Weili Zhang inače je vrlo aktivna u društvenim situacijama, posebno kad se nalazi u SAD-u, kao što je trenutno slučaj.

U takvim situacijama često se ciljano susreće s drugim poznatim osobama iz sporta ili šire. No, kad se susretne sa Shaquilleom O'Nealom, zna se da to neće biti bilo kakav susret.

Posebno ako taj isti Shaq, vjerojatno najzabavnija košarkaška zvijezda ovog stoljeća, poželi vidjeti nešto od njezina repertoara.

Tako se Weili pohvalila udarcem, ali i podizanjem sigurno trostruko težeg bivšeg košarkaša, a danas DJ-a i tko zna što već sve ne.

Sigurno im je bilo zabavno, a zabavno je i pogledati kako je to izgledalo.

(Elmedina H.)

sportUFC
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.