14.12.2023. 16:05
0
Tomislav Spahović i Miran Fabjan imali žestok obračun na presici
FOTO: Screenshot/Youtube/FNC
Dva dana ostala su do FNC 14 spektakla koji će biti održan 16. decembra u Sarajevu.

Glavna borba večeri svakako je ona između Tomislava Spahovića i Mirana Fabjana, a sudeći po njihovoj press konferenciji u oktagonu će vladati pravi rat.

Press konferenciju je otvorio Spahović, a haos je nastao kada mu se Fabjan ubacio u riječ.

- Pozdravljam sve koji ste došli. Trening kamp je prošao odlično, bio sam i u Zagrebu i u Sarajevu i sparingovao sam s mnogo vrhunskih boraca. Najbitnije je da je sve prošlo bez povreda i da se osjećam dobro prije same borbe, rekao je Spahović te dodao da mu duga pauza neće praviti problem

- Nema problema, osjećam se dobro i neće biti problema. Kompletan sam borac, rekao je Spahović i tada ga je Fabjan prekinuo:

- Bacit ćeš se odmah u noge, a na kraju ćeš zaspati kao mala beba, bile su riječi Fabjana na koje Spahović nije ostao dužan:

- Ja ću biti taj koji će voditi igru, on mi je smiješan, poslat ću ga nazad u Sloveniju!"

Tada je mikrofon dobio Fabjan koji je nastavio sa provokacijama.

- Nema neke prevelike razlike jer udarac u glavu je udarac u glavu, ko to može primiti, borac je. Naravno, Tomo ne može, rekao je Fabjan i odmah izazvao odgovor Spahovića.

- Tebe su uspavljivali, mene ne, poručio je Spahović.

Međusobne prozivke su se nastavile, a nakon njih su odradili i sučeljavanje. 

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videoprilogu ispod od minute 28:00.



(Aldin B.)

MMA
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.