13.1.2024. 22:02
0
Izjava Marka Panića obići će Bosnu i Hercegovinu: Krivo mi je što se osramotismo, ljut sam, izvinjavam se svima
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je večeras težak poraz od Nizozemske u utakmici drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Zmajevi su poraženi rezultatom 36:20, a izjavu za bh. medije nakon utakmice dao je Marko Panić.

Na pitanje novinara šta se dogodilo večeras, Panić je otvoreno rekao da ni njemu nije jasno

- Vjerujte da ne znam ni ja. Evo, stvarno, ušli smo nabrijani u utakmicu, sigurno, jer opet je ovo za nas historijska utakmica. Poslije meča sa Švedskom imali smo neku nadu da probamo iznenaditi Nizozemce. Znali smo da oni igraju brz rukomet, znali smo da sve počinje od Steinsa, ali nismo jednostavno mogli njega zaustaviti, on je bio nerješiva enigma, motor cijele ekipe, oni su igrali široko, on je napadao i tu smo malo zakazali što se tiče odbrane, rekao je Panić i otkrio da mu je najviše krivo što su se osramotili pred ovolikim brojem naših navijača.

- Napad igramo loše i iz tog napada primamo te lagane golove. Stvarno kažem, još sam ljut i vruć i nervozan, ne znam šta bih rekao, krivo mi je. Krivo mi je najviše što smo se osramotili ovako pred ovoliko ljudi, 14 hiljada ljudi, 13.000 je bilo naših navijača, gdje god pogledaš naše zastave. Izvinjavam se još jednom u ime svih, u ime cijele reprezentacije, nadam se da ćemo se moći malo sabrati i spremiti za Gruziju. Ritam je ogroman, pretežak i prenaporan, trebamo se što prije posvetiti toj utakmici. 

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.