15.1.2024. 20:12
0
Marko Panić bez dlake na jeziku nakon poraza protiv Gruzije: "Ne ide, ovo je naša realnost. Ne možeš pobijediti nekoga sa 20 zabijenih golova"
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine porazom se oprostila od nastupa na Evropskom prvenstvu.

Bolja od naše reprezentacije ovaj put bila je Gruzija koja je upisala prvu, historijsku pobjedu na Evropskom prvenstvu.

Novi je ovo šamar za bh. rukomet, jer se očekivalo da ćemo barem danas slaviti pobjedu kada već nismo mogli pružiti otpor Nizozemskoj.

To se nije desilo, te su Gruzijci sasvim zasluženo slavili na ovoj utakmici.

Nakon susreta pred kamere je stao Marko Panić, jedan od najboljih pojedinaca na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu naravno kada je riječ o našoj reprezentaciji.

"Imamo 7:2, možemo "ubiti" utakmicu odmah na početku. Onda napravimo par grešaka i oni se vrate u utakmicu. Svaka čast Gruziji. Mlada su ekipa koja se prvi put plasirala na Evropsko prvenstvo i uspjeli su ostvariti ono što mi nismo, a to je prva pobjeda".

Navijači su otišli nakon poraza?

"Ljudi imaju pravo. Sve je to ljudski, vjerovatno su se iznervirali. Kada pobjeđuješ dobro je, kada gubiš loše je. Nadam se da ćemo ostati pozitivni i izvući pouke. Fali nam svega."

Da li je ovaj poraz plod samopouzdanja?

"Mislim da nije. Ovo je naša realnost i naš kvalitet. Protiv ozbiljnih ekipa ne možemo igrat. Ne možeš pobjediti nekog sa 20 zabijenih golova. Ne ide, ovo je naša realnost", rekao je Panić, prenosi SportSport.ba.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.