1.7.2024. 10:49
0
Međunarodni aerodrom Sarajevo uveo Fast Track uslugu
Međunarodni aerodrom Sarajevo (MAS) uveo je novu uslugu pod nazivom Fast Track, koja omogućava putnicima brži prolaz do sigurnosne kontrole, izbjegavajući duge redove.

Prema izjavama iz MAS-a, nova usluga dostupna je od 1. jula. “Po uzoru na mnoge evropske i svjetske aerodrome, od 1. jula putnicima koji koriste usluge Međunarodnog aerodroma Sarajevo dostupna je usluga brzog prolaza, koja omogućava izbjegavanje čekanja u dugim redovima i brži prolaz do sigurnosne kontrole”, stoji u saopštenju.

Cijena ove usluge iznosi 10 eura plus PDV, a može se kupiti isključivo online. Također, usluga Fast Track uključena je za putnike koji koriste salon poslovne klase (25,56 eura plus PDV) te premium salon (30,67 eura plus PDV).

Djeca uzrasta od 0 do 2 godine mogu koristiti ove usluge besplatno, dok je za djecu uzrasta od 2 do 12 godina cijena svih usluga snižena za 50 posto.

(Erna H.) 

0
LIFESTYLE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.