8.8.2024. 15:05
0
Aerodrom Sarajevo: Eurowings proširuje zimsku mrežu
Njemačka niskotarifna aviokompanija Eurowings unaprijedila je svoj zimski red letenja, s novim pogodnostima za putnike s Međunarodnog aerodroma u Sarajevu.

Dok je tokom 2023. godine linija između Sarajeva i Kelna bila ograničena na dva leta sedmično, kompanija sada uvodi četiri leta sedmično na ovoj relaciji. Inicijalni plan bio je održati četiri leta sedmično (ponedjeljak, srijeda, petak, nedjelja) do kraja oktobra, s planom da se let petkom ukine, a letovi srijedom i nedjeljom prebače na četvrtak i subotu.

Prema novim izmjenama, let petkom će biti zadržan do 15. novembra, nakon čega će biti privremeno obustavljen do 20. decembra. Od 20. decembra do 3. januara, letovi će se ponovo vratiti na četiri sedmična leta. Nakon toga, planira se pauza do 31. januara kada će letovi petkom ponovo biti uvedeni do kraja zimskog reda letenja.

Eurowings također proširuje svoju ponudu iz Sarajeva prema Stuttgartu. Linija koja je prethodne godine bila dostupna samo tokom novogodišnjih praznika sada će imati dva leta sedmično, ponedjeljkom i petkom. Trenutno, linija Sarajevo - Stuttgart ima tri sedmična leta (ponedjeljak, srijeda, petak), ali će let srijedom biti ukinut od 4. septembra prema trenutnom rasporedu.

(Erna H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.