13.5.2022. 11:40
0
Potresan prizor u Beogradu, majka i dijete skočili sa trećeg sprata zgrade: "Bacila dijete prvo, pa je skočila za njim"
FOTO: Ilustracija
Četrdesetogodišnja žena i njeno petogodišnje dijete skočili su jutros sa trećeg sprata zgrade u beogradskom naselju Mirijevo.

U Ulici Grge Jankesa u Mirijevu jutros oko 8 sati majka M.K. i dijete skočili su sa trećeg sprata iz hodnika zgrade, a komšinica koja je bila svjedok jezive nesreće ispričala je da je prizor bio potresan. 

- Čula sam da je nešto puklo. Ona je bacila dijete prvo, pa je skočila za njim, mali je vrištao i plakao. Kad je stigla Hitna pomoć dozivali su ga ali im nije odgovarao - priča ona.

Ona kaže da je komšinica bila problematična, vikala i vrištala po cijeli dan, bacala stvari kroz prozor i pila "bensedine". 

Komšinica je ispričala da je ženi i djetetu prvi u pomoć pritekao jedan od stanara zgrade.

- On je istrčao odmah ispred i uhvatio se za glavu. Čula sam da je imao problema sa njom. Držao se za glavu i vikao "Što je nisam prijavio prije, možda bi dijete spasio" - objašnjava komšinica.

Kako saznajemo M.K. je prije nekoliko dana tražila ključ do krova pod izgovorom da hoće djetetu da pokaže pogled. Komšije pričaju i da je stalno tukla i maltretirala kćerku, piše Kurir. 





0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.