12.8.2023. 14:40
0
Vozač iz BiH koji je kamionom usmrtio radnike HAK-a priveden, određen mu pritvor
Vozač kamiona kojeg se tereti da je naletio na dvojicu radnika HAC-a na autocesti A6 priveden je jutros nadležnom Državnom odvjetništvu u Rijeci.

Radi se o 68-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine kojemu je danas određen pritvor zbog izazivanja prometne nesreće.

On se nalazio na Psihijatrijski zbog stanja šoka koji je doživio nakon nesreće. Kako smo ranije objavili, kamion je završio na zaustavnoj traki i naletio na cestarsko vozilo i radnike HAC-a koji su kosili travu. Pokosio je njihov kombi, dvojica su poginula, treći je čudom ostao živ.

Vozač kamiona iz BiH na psihijatrijskom liječenju nakon nesreće u Hrvatskoj

Radio je za sisačku firmu, ali na crno.

Uzrok nesreće u kojoj su stradala dva radnika starosti 31 i 44 godine 9. augusta, još se utvrđuje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.